Emoji’s gebruiken in je samenwerking met collega’s

Modifié le : 2024-09-13 11:11:08 +0200

Je collega's kunnen jou vermelden in klant-opmerkingen om je op de hoogte te brengen van ontwikkelingen in het dossier van de klant. Met behulp van emoji's kan je kort en bondig reageren, om zo aan te geven dat je de opmerking gezien hebt.

Interactie met een collega via de klant-opmerkingen

Ga in de klantenfiche naar het opmerkingenvak. Beweeg met je muis over het pictogram links onder een opmerking om alle beschikbare emoji's te zien.

Klik op de emoji die je verkiest.

Je reactie wordt links onder de opmerking weergegeven in de klantenfiche en ook op de pagina met de opmerkingenhistoriek.